Електронна бібліотека

 Електронна бібліотека

загальноосвітні :

1.Кобернік С.Г. 10 клас  рів.ст.

2.Гісем В. Всесвітня історія 10кл. рів.ст.

3.Бевз Г.П.  Математика 10 кл.

4.Авраменко О. Українськалітература 10 кл.

5.Гісем О.О. Громадянська освіта10 кл.

6.Сиротюк В.Д. Фізика 10 кл.

7.Авраменко О.Українська мова10.кл рів ст.

8.Ніколенко О.М. Зарубіжналітература 10.кл. рів.ст.

9.О.Карпюк Англійська мова 10кл.

10. Гісем О.В. Історія України10 кл.

11. Хараху С. Захист Вітчизни 10кл.

12.Гудима А.А. Захист ВітчизниОснови медичних знань 10 кл.

13.Ярошенко О.Г. Хімія 10 кл.

14. Андерсен О. Біологія іекологія 10 кл.

15. Сиротюк В. Астрономія 11кл.Рів.ст.

16.Авраменко О. Українськалітература 11 кл.

17. Ярошенко О. Хімія 11 кл.

18. Безуглий Географія 11 кл.

19.Остапченко.Л.І. Біологія іекологія 11 кл.

20. Нелін С. Математика 11 кл.

21. Ніколенко О. Зарубіжналітература. 11 кл.

22. Голуб Н. Українська мова  11кл.

23.Засєкіна Т. Фізика  11кл.

24. Карпюк О. Англійська мова 11кл.

25. Гудима А.А. Захист ВітчизниОснови медичних знань 11 кл.

26.Руденко В. Інформатика 11кл.

27. Власов В. Історія України11кл.

28. Ладиченко  Т. Всесвітня історія 11кл.

 

професійні

 

1.Головчук А. В. Трактори    кн.1

2.Головчук А.В. Комбайнизернозбиральні кн.2

3.Головчук А.В. Машини сільськогосподарські  кн.3

4.Доцяк В. С. Технологіяприготування їжі .

5. Стахмич Т.М. Пахолюк О.М.   Кулінарна справа. Технологія приготування їжі.

6.Саєнко Н.П.  Волошенко Т.Д.   Устаткування підприємств громадського харчування.

7.  Сирохман І.В.  Товарознавство продовольчих товарів.

8. Олійник О.М.Організація,обладнання і технологія продажу продовольчих товарів.

9.  Новак О. Робота на електроннихконтрольно-касових апаратах різних типів.

10. Поліщук В.П. Бджільництво

11.Попов.А. Основи слюварноїсправи.

12.Луцюк В .І. Організація і технологія механізованих робіт с/г виробництва

Коментарі